Hondenhotel

Welkom op onze site :)
We zijn een relatief klein hondenhotel zodat we ruim voldoende tijd en aandacht hebben voor je hond. Ons doel is om het de honden zo optimaal als mogelijk naar hun zin te maken. Ook honden dromen van een fijne onbezorgde vakantie.......Of je nu op vakantie gaat, dagje weg bent, aan het verhuizen bent etc, je hond is bij ons in goede handen.

Wat je mag meebrengen bij een verblijf is een dekentje/mand van thuis voor de geur. Het meebrengen van een mand en/of deken is geheel op eigen risico.

Dagopvang:
Wanneer je één of meerdere dagen per week overdag niet voor uw hond kunt zorgen, bijvoorbeeld in verband met je werk, dan is wellicht dagopvang iets voor jou hond.

Verplicht:
Het enige dat wij echt nodig hebben en dus verplicht is, is het vaccinatieboekje of paspoort. Verder natuurlijk de medicatie als dat nodig is.

Het is wettelijk verplicht dat alle gasten volledig ingeënt zijn. Dit betekent een cocktail enting door de dierenarts bepaald; wij stellen daarbij een enting tegen Bordetella (=kennelhoest) verplicht, dit is nr 8 in het vaccinatieboekje en wordt niet standaard gegeven door de dierenarts, vraag hier dus zelf om.

De vaccinaties mogen maximaal een jaar oud zijn bij het ophalen en moeten tenminste 3 weken voor aanvang  van het verblijf zijn toegediend.

We accepteren ook de titerbepaling/ vacci-check.

Was service:
Honden kunnen, zeker met regenachtig weer, vies worden van het spelen buiten. Net zoals hij vies wordt van een lange boswandeling. Als je het op prijs stelt een schone hond mee naar huis te nemen, kunnen wij je hond wassen.